مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست در معرفی مخازن علمی موزه ملی تاریخ طبیعی گفت :کارکرد موزه ها بویژه موزه های تاریخ طبیعی در دنیای امروز تنها معطوف به نمایش نمونه ها نیست بلکه آموزش و پژوهش دو رکن اساسی موزه های تاریخ طبیعی هستند که اهمیت بیشتری حتی از بخش نمایشگاهی دارا هستند.

به گزارش حماسه سازان گیل :مدیران ستادی و استانی سازمان حفاظت محیط زیست شرکت کننده در سومین دوره آموزشی که در مرکز همایش های بین المللی محیط زیست از مخازن علمی موزه ملی تاریخ طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست بازدید کردند.
محمد مدادی مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست در معرفی مخازن علمی موزه ملی تاریخ طبیعی گفت: کارکرد موزه ها بویژه موزه های تاریخ طبیعی در دنیای امروز تنها معطوف به نمایش نمونه ها نیست بلکه آموزش و پژوهش دو رکن اساسی موزه های تاریخ طبیعی هستند که اهمیت بیشتری حتی از بخش نمایشگاهی دارا هستند.
وی افزود: با این رویکرد مخازن علمی موزه ملی تاریخ طبیعی هم اکنون افزون بر ۱۰۰ هزار نمونه را درخود جا داده است که مجموعه کم نظیری در منطقه محسوب می شود. موزه ملی تاریخ طبیعی که در کدگذاری جهانی با حروف اختصاری MMTT ثبت شده است و نمونه ها نیز با همین پیشوند در مراجع علمی دنیا نامگذاری می شوند، مجموعه ای از نمونه های حیات وحش ایران و جهان را در خود جای داده است.
مدادی خاطرنشان کرد: در این موزه بیش از ۳۵۰۰۰ نمونه جانوری به صورت نمونه های علمی در بخش مخازن علمی نگهداری می شود، همچنین این موزه حدود ۵۰۰۰۰ نمونه گیاهی از ۲۵۰۰ گونه گیاهی از اقصی نقاط کشور را در خود جای داده است. در بخش زمین شناسی نیز نزدیک به ۲۰ هزار نمونه سنگ، کانی، فسیل های مهره دار، بی مهره و گیاهی کشور را داریم، بانک نمونه های زیستی تحت عنوان بانک ژن از دیگر بخش های این موزه است که بیش از ۳۰۰۰ نمونه زیستی در آنجا نگهداری می شود.