مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: در عصر رسانه ارائه الگوی دلپذیر و باور پذیر برای دانش آموزان و تولید محتوای مناسب از مهم ترین تکلیف های تربیتی آموزش و پرورش است و برای نیل به این هدف نیازمند همراهی رسانه ها هستیم.

به گزارش حماسه سازان گیل محمد فائزی در نشست خبری با خبرنگاران که در آستانه فرا رسیدن هفته تربیت اسلامی برگزار شد، با گرامیداشت یاد معماران امور تربیتی ( شهیدان رجایی و باهنر ) اظهار داشت: آموزش و پرورش بخش مهمی از زندگی دانش آموزان را دربرمی گیرد به طوری که شالوده فکری و نظام ارزش ها در این دوره شکل می گیرد و هرگونه تغییر در دوران بزرگسالی بسیار سخت خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در بخش دیگری از سخنانش تشکیل امور تربیتی را ثمره فرهنگی انقلاب اسلامی در آموزش و پرورش دانست و افزود: به رغم برخی بی مهری ها در دوره های گذشته ، امروز تکلیف سنگینی در مهارت آموزی دانش آموزان برای زندگی آینده برعهده داریم.
فائزی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت نماز در تعلیم و تربیت دانش آموزان اظهار داشت: نماز مهم ترین ابزار تربیتی آموزش و پرورش است و مهم تر از اختصاص نمازخانه در مدارس به نمازخوان های معتقد و روشن ضمیر نیاز داریم و نقش مربیان پرورشی و معلمان در این زمینه غیرقابل انکاراست.
مدارس خیرساز گیلان به هیچ وجه در طرح «مولدسازی» قرار ندارند
مدیرکل آموزش وپرورش گیلان با تاکید بر این که «مولد سازی» چوب حراج زدن بر اموال بیت المال نیست ، گفت: از ۳۸۰۰ مدرسه در استان گیلان، ۱۶ ملک از سوی آموزش و پرورش در طرح مولد سازی قرار دارد که بیشترین آنها مربوط به کلاچای است.
محمّد فائزی در مورد طرح مولد سازی مدارس خیرساز گیلان اظهار داشت : مدارس خیر ساز هرگز در طرح مولد سازی ورود نمی کنند و مدرسه خیر ساز به هیچ وجه در گردونه مولد سازی به عنوان فروش قرار نمی گیرد .
وی با بیان این که ما در طرح مولد سازی ممنوعیت هایی داریم، توضیح داد: در طرح مولد سازی مدرسه ای حذف نمی شود بلکه تبدیل به احسن می شود وحتی اگر در جایی اصلا نیاز به مدرسه هم وجود نداشته باشد،اعتبار آن صرف تکمیل پروژه نیمه تمام و یا ساخت یک مدرسه جدید خواهد شد .
مدیر کل آموزش وپرورش گیلان تاکید کرد: مولد سازی چوب حراج زدن بر اموال بیت المال نیست بلکه تبدیل به احسن کردن و استفاده صحیح تر کردن از داشته ها و سرمایه های موجود است .
فائزی اظهار داشت :دستگاه های دولتی سرمایه های بزرگی دارند که خیلی از آنها نه تنها به درستی استفاده نشده اند ، بلکه گاها مورد چنگ اندازی و زیاده خواهی دیگران نیز قرار می گیرند؛ در حالی که می توان ازاین سرمایه ها به درستی استفاده کرد و باری از دوش دولت برداشت.
وی گفت : آموزش و پرورش نیز از دستگاه های بسیار بزرگی است که برای موفقیت نیازمند سرمایه های بزرگ است و ما می توانیم با استفاده از امکاناتی که داریم ، کلاسهایمان را هوشمند سازی و یا در مواقع لزوم دانش آموزان را تشویق کنیم و خدمات درستی ارائه دهیم.