حماسه سازان گیل- مریم رفیعیان- مدیرعامل شرکت سیمان خزر ظهر دوشنبه در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه و خبرنگاران استان گیلان از افزایش ۳۰ درصدی تولید سیمان توسط این شرکت خبر داد و گفت: این شرکت با استفاده از صنعت هوشمند سازی و نرم افزار ها اولین شرکت دانش بنیان در گیلان است.

به گزارش حماسه سازان گیل ، مهندس اسحاق جمال امیدی ؛ مشکل جدی صنعت سیمان در استان گیلان را قطع برق و گاز در این استان عنوان کرد و گفت : گیلان اولین استانی است که در سال‌های اخیر با قطع گاز و برق زیادی مواجه شده است.
وی با اشاره به تاریخچه مشکلات صنعت سیمان به راهکارهای پیشنهادی برای بهبود وضعیت سیمان خزر در چند سال گذشته اشاره کرد و افزود : شرکت سیمان خزر با هوشمندسازی و استفاده از نرم‌افزارهابرای رشد تولید قدم های بزرگی برداشته که سبب بازدهی خوبی در امر تولید شده است.
او با بیان اینکه با تشکیل ۱۵ کمیته تشکیل تصمیمات شرکت به صورت مشارکتی در شرکت اتخاذ می‌شود به سرمایه‌گذاری در فناوری اطلاعات و نرم‌افزارهای پیشرفته در این شرکت اشاره کرد و گفت: این اقدامات نتایج مثبتی به همراه داشته است.
او به نصب فناوریهای جدید مانند بلاک‌چین در دستگاه‌ها اشاره کرد که می‌تواند به بهبود شرایط و افزایش کارایی کمک کند.
مدیر عامل شرکت سیمان خزر با اشاره به دستاوردهای شرکت سیمان خزر و تأثیرات مثبت هوشمندسازی در تولید و محیط زیست پرداخت و افزود: شرکت سیمان خزر توانسته است با استفاده از نوآوری باز، قطعات سنگین را در داخل کشور بسازد و این اقدام باعث افزایش ۳۰ درصدی تولید سیمان شده است.
وی تاکید کرد: این افزایش تولید به مزایای پرسنلی و جذب نیروی کار نیز کمک شایانی کرده است.
مدیر عامل شرکت سیمان خزر با اشاره به اینکه این شرکت با طراحی و ساخت قطعات داخلی، موفق به صرفه‌جویی مالی قابل توجهی (بیش از ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان) از ضایعات شده است،تاکید کرد: با بهبود فرآیندها،غبار و آلودگی کاهش یافته و شرکت سیمان خزر در بحث زیست محیطی به عنوان صنعت سبز شناخته شده است.:
وی با بیان اینکه شرکت سیمان خزر در اجرای پروژه‌های اجتماعی نیز فعال است به اقدامات اجتماعی این شرکت در حوزه شهر لوشان از جمله تعویض لوله‌کشی آب شهر و تأمین آب‌رسانی به مناطق محلی اشاره کرد و این اقدامات را نشان‌دهنده انعطاف‌پذیری و پایداری شرکت در راستای خدمات رسانی به جامعه دانست .
جمال امیدی به کیفیت بالای محصولات تولیدی و تأثیر مثبت آن بر صنعت سیمان کشور اشاره نمود و تأکید کرد: این دستاوردها می‌تواند الگویی مناسب برای سایر صنایع باشد.
جمال امیدی با اشاره به اینکه همواره تغییر روش ها و فرهنگ سازی در زمینه های مختلف از جمله کار و سازندگی مشکل و نیازمند ممارست است ،گفت: بر لزوم توانایی افراد در صنایع تاکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت جذب نخبگان و افراد تحصیل‌کرده در صنایع استان گیلان بر لزوم استفاده از توانایی‌های این افراد برای بهبود وضعیت صنعتی استان تأکید کرد.

مدیر عامل شرکت سیمان خزر با بیان اینکه این شرکت در سال ۱۴۰۲ موفق به کسب ۴ ستاره در ارزیابی‌های معدنی شد ه است گفت : شرکت سیمان خزر به طور رسمی در این حوزه فعالیت‌های خود را افزایش داده و به طور تقریبی به ۲ میلیون تن ماده معدنی در سال نیاز دارد که عمده آن، حدود ۱ میلیون و ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار تن، از معادن منطقه تأمین می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: این فعالیت‌ها به توسعه معادن استان کمک کرده و به عنوان یک پروسه مهم در برداشت مواد معدنی شناخته می‌شود.
*سیمان خزر اولین شرکت دانش بنیان گیلان
جمال امیدی با بیان اینکه شرکت در زمینه هوشمندسازی و نوآوری پیشرفت‌های خوبی داشته و به عنوان اولین شرکت دانش بنیان در استان گیلان شناخته شده است،افزود: شرکت سیمان خزر علاوه بر فعالیت های اقتصادی در حوزه ورزشی نیز فعالیت های درخشانی دارد که از جمله می‌توان به راه یابی ۴ نوجوان از استان گیلان به تیم کشتی ملی اشاره کرد و گفت: شرکت سیمان خزر در حمایت از ورزش‌های باستانی و کاراته نیز فعال بوده و در جشنواره المپیاد بانوان و مسابقات قرآنی کشوری نیز موفق به کسب مقام‌های اول شده است.
* انتقال شرکت سیمان خزر به تابلوی اصلی بورس
وی با بیان اینکه شرکت سیمان خزر به بالاترین سطح بازار سرمایه کشور دست یافته است اظهار داشت: این شرکت به تابلوی اصلی بورس منتقل شده است.
وی این موفقیت را ناشی از عملکرد مثبت شرکت در زمینه‌های مختلف و استانداردهای بالای آن دانست و گفت: آزمایشگاه بتن شرکت با تجهیزات به روز و استانداردهای بین‌المللی تأسیس و به عنوان مرجع انتخاب شده است.
مدیر عامل شرکت سیمان خزر در ادامه به اهمیت آموزش در این شرکت اشاره کرد و افزود: شرکت سیمان خزر در زمینه آموزش، هیچ محدودیتی ندارد و با هر هزینه‌ای، بهترین اساتید کشور را برای آموزش پرسنل خود دعوت می‌کند.
*اخذ گواهینامه های اروپایی و روسی برای سیمان و معادن
وی یادآور شد: گواهینامه‌های اروپایی و روسی برای سیمان و معادن دریافت شده و پروانه استخراج معدن از ۹۰۰ هزار تن به ۲ میلیون تن افزایش یافته است.
مدیر عامل شرکت سیمان خزر یکی دیگر از اقدامات عمرانی و عامه المنفعه این شرکت را جاده‌سازی به طول ۳۶۰۰ متر عنوان کرد که فاز اول آن به اتمام رسیده و مراحل زیرسازی و آسفالت در آینده انجام خواهد شد.
وی این پروژه را به عنوان بخشی از مسئولیت اجتماعی شرکت و در همکاری با انجمن‌های رانندگان و باربری‌ها انجام اعلام کرد.
وی در پایان از استقبال خوب مردم گیلان از محصولات سیمان خزر در سالهای اخیر خبر داد و گفت: خوشبختانه امروز مردم گیلان به این باور رسیدند که از تولیدات داخلی استان استفاده کنند و در حال حاضر ۸۰ درصد سیمان استان را سیمان خزر تولید میکند.