به گزارش حماسه سازان گیل به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری گیلان؛ دکتر حاتم زاده رئیس پارک علم و فناوری گیلان در جلسه ستاد تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین استان اظهار کرد: برای واگذاری زمین به شرکت های دانش بنیان هماهنگی های اولیه و اطلاع رسانی انجام شده که تا کنون 50 شرکت در بخش خصوصی اعلام آمادگی کرده اند که پیش بینی می شود در فاز اول و در دهه مبارک فجر امسال؛ قرارداد واگذاری را با 15 شرکت، به امضا برسد.

حماسه سازان گیل- وی افزود: خوشبختانه در سطح استان پارک علم و فناوری گیلان از ابتدای سال تا کنون ۲۲۰ محصول جدید فناورانه ثبت نموده است که از ۶ محصول با فناوری بالا رونمایی شده و با توجه به اینکه پارک علم و فناوری گیلان به عنوان دبیرخانه، مجری برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور است، تا کنون در کل کشور ۲۲۰۲ محصول فناورانه و دانش بنیان، در سامانه ثبت شده که با حضور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزرای صمت و عتف از ۲۸ محصول جدید با فناوری بالا در هفته پژوهش و فناوری رونمایی شد.
وی اشاره نمود: شرکت های فناور مستقر در پارک علم و فناوری گیلان قابلیت های دانش بنیانی بسیار خوبی دارند که در حوزه های مختلف، محصولات با فناروی بالا تولید کرده اند، و از مدیران دستگاه های اجرایی برای بازدید از این محصولات دعوت می کنم تا با بازید از محصولات و گفتگو با مدیران عامل شرکت های فناور در رفع موانع و در جهت ارتقای این شرکت ها گام موثرتری برداریم.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان در پایان گفت: با بررسی کارشناسی و اعلام نظر کارگزاران فناوری معاونت علمی، استان گیلان ظرفیت ۲۰۰ شرکت دانش بنیان را دارد و این کار میسر نمی شود مگر با همکاری و حمایت کلیه دستگاه‌های اجرایی استان؛ و ما امیدواریم بتوانیم تعداد شرکت های دانش بنیان استان را به ۲۰۰ شرکت افزایش دهیم.

ابراهیم کوهستانی معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری گیلان در این جلسه با اشاره به شاخص های ارزیابی گفت: بر اساس شاخص ها ارزیابی عملکردی که از سوی معاونت علمی ریاست جمهور و وزارت علوم، به استان ها ابلاغ شده است و این شاخص ها از سوی پارک علم و فناوری گیلان به عنوان دبیر این ستاد به کلیه دستگاه های دولتی استان ارسال شده تا هر از این دستگاه های اجرایی متناسب با ماموریت سازمانی و اولویت های خود شاخص های عملکردی خود را تهیه نمایند و براساس آن برنامه های اجرایی خود را اعلام و درنهایت اجرا و گزارش نمایند.
وی افزود: هریک از این شاخص ها امتیاز و وزن خود را دارد که در نهایت جمع این موارد و امتیازها رتبه هر استان را در سطح کشور در حوزه دانش بنیان مشخص می نماید.

دکتر کمیل بابایی معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری گیلان با ارائه گزارشی از روند حمایتی این سازمان گفت: هم اکنون در استان ۸۸ شرکت دانش بنیان ثبت شده است که از این تعداد ۶۰ شرکت از شرکت های فناور مستقر در پارک علم و فناوری گیلان می باشد بدین معنا که ۶۸ درصد از شرکت های دانش بنیان استان از شرکت های فناوری مستقر در پارک علم و فناوری گیلان بوده که به نوبه خود در کشور حائز اهمیت است.
وی با اشاره به ارزیابی های شرکت های دانش بنیان گفت: علاوه بر تعداد شرکت های دانش بنیان باید تاثیرگذاری اقتصاد دانش بنیان بر رشد اقتصادی استان را نیز مورد توجه قرارداد که این امر فقط بر عهده شرکت های دانش بنیان نیست بلکه با تکیه بر قوانین موجود از جمله قانون جهش تولید؛ دستگاه های اجرایی استان در استفاده و خرید محصولاتی که مشابه تولیدات دانش بنیانی در استان را دارند، اقدام نمایند و در این خصوص با جدیت پیگر باشند.
وی اشاره نمود: پارک علم و فناوری گیلان با داشتن ۳۶۵ شرکت فناور، تمام تلاش خود را انجام می دهد تا با فراهم نمودن بستری های مناسب؛ این شرکت ها را به سطح دانش بنیان شدن ارتقا دهد.

لازم بذکر است پارک علم و فناوری گیلان دبیر ستاد تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین استان است و در این جلسه هر یک از مسئولان و دست اندرکاران شرکت کننده در این جلسه نیز به بیان نقطه نظرات خود در ارتباط با شرکت های دانش بنیان و حمایت از آنها ارائه دادند.