حماسه سازان گیل- سرهنگ مهدی پارسا ؛رییس سازمان بسیج رسانه استان گیلان در کارگاه آموزشی «از خبرنگاری در بحران تا امید آفرینی» به افزایش سواد رسانه از سوی مسئولین اشاره کردو گفت : مسئولین با شناخت لازم در حوزه رسانه و تاثیرپذیری در انجام حرکات خاص ارتباط دوسویه با اصحاب رسانه داشته باشند.

به گزارش پایگاه حماسه سازان گیل، کارگاه آموزشی «از خبرنگاری در بحران تا امید آفرینی» با حضور خبرنگار جبهه مقاومت و کارشناس رسانه در صدا و سیما از سوی سازمان بسیج رسانه استان گیلان در رشت برگزارشد.
سرهنگ مهدی پارسا ؛رییس سازمان بسیج رسانه استان گیلان دراین نشست با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که «متولیان رسانه مسئول اول و اصلی جهادتبیین می باشند از جامعه رسانه ای خواستار امیدآفرینی و جهادتببین شد و گفت : دوره‌های آموزشی برای خبرنگاران و اصحاب رسانه در راستای کیفی سازی در دستور کار بسیج رسانه قراردارد و انتظار است که خبرنگاران با امید آفرینی دربرابر جریان تحریف جبهه رسانه استکبار قراربگیرند ‌.
وی به افزایش سواد رسانه از سوی مسئولین اشاره کردو افزود: مسئولین با شناخت لازم در حوزه رسانه و تاثیرپذیری در انجام حرکات خاص ارتباط دوسویه با اصحاب رسانه داشته باشند.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان از برگشت مرجعیت رسانه ای مردم به سمت رسانه های داخلی گفت و تصریح کرد: به دلیل عدم ارائه اخبار و اطلاعات بموقع در اختیار خبرنگاران انقلابی جریان مقابل با تحریف آنچه که واقعیت محض بود متاسفانه مخاطب را می دزد و وقتی مخاطب روایت اول را از رسانه مقابل ببنید دیگر اعتماد لازم را به رسانه داخلی ندارد .
وی تقویت رسانه ها از سوی مسئولین و دوری از هرگونه نا امیدی از سوی خبرنگاران را خواستار شد و گفت : خبرنگاران به عنوان افسران جهادتبیین با توجه به اینکه رسالت آنها از سوی پروردگار با قسم به قلم سنگین می باشد باید از هرگونه نا امیدی و خستگی دور باشند چرا که به فرموده حضرت آقا«قله نزدیک است.
حسن شمشادی ؛خبرنگار جبهه مقاومت در نشست با جمعی از خبرنگاران استان گیلان از تأثیرگذاری رسانه ها گفت و افزود: گاهی یک خبر غیرواقع از رسانه می تواند بزرگترین و عالی ترین مقام رسانه ای کشور نیز مغلوب کند.
وی مستند سازی در انعکاس خبر را مهم دانست و افزود: در انعکاس خبر بویژه در بحران ها از روی اطلاعات و دیده ها خبر منعکس شود .
خبرنگار جبهه مقاومت، گزارشگر و کارشناس رسانه با اشاره به اینکه بحران رخداد غیرمنتظره ای است که در زمان وقوع اوضاع را برای مردم دشوار می کند در راستای امید آفرینی گفت: درگزارش خبری در زمان بحران المان ها و نمادهای مهم شهر از زوایای مختلف به منظور آگاه سازی ، جذب مخاطب و همراهی آنها به تصویر کشیده شود.
شمشادی به عدم مدیریت بحران رسانه در تاخیر فوت مهسا امینی و بوجود آمدن اتفاقات اخیر کشور اشاره کرد و ادامه داد: روایت اول برای مردم در کنار اینکه چه کسی بیان کند، کی(چه زمانی) بیان کند، با چه واژه ای و چه تیتری … بسیار مهم است .
وی با بیان اینکه زمان حاضر زمان نگفتن نیست حمایت دستگاه های دولتی از رسانه ها در انعکاس مستند و بموقع خبر ضروری دانست و تصریح کرد : مسئولین با آگاهی از پیوست رسانه ای و با شرط اینکه چه بگوید،چقدر بگوید، از چه کلید واژه و تصویری استفاده کند رسانه را همراه خود نه در مقابل بداند.
خبرنگار جبهه مقاومت خبرنگاری را یک مسئولیت عنوان کرد: خبرنگار با توجه به اینکه خبرنگاری یک مسئولیت و رسالت می باشد خبر را با همه موانع و مشکلات بدون ملاحظات شخصی انعکاس دهد .
وی از نمونه های موفق و غیرموفق صدا و سیما در انعکاس رسانه ای و گزارش از انعکاس اخبار در مشق مواردی را مطرح کرد.