به گزارش حماسه سازان گیل : مصرف کنندگان گوشت قرمز را از قصابی های معتبر خریداری کنند .گوشت خام قبل از مصرف بایدحداقل ۲۴ ساعت و جگر و سایر آلایش های دامی حداقل۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شوند باتوجه به اینکه ماههای گرم سال موسم فعالیت و بروز کنه هاست، بنابراین عموم کسانیکه با گوشت خام یا دام زنده در ارتباط هستند اعم از زنان خانه دار، قصاب، دامدار، دامپزشک، غذاخوریها و کارگران کشتارگاه باید برای حفظ سلامتی خود و جلوگیری از ورود ویروس تب کریمه کنگو به بدن از دستکش استفاده کنند.
تب کریمه کنگو از ویروس حشره ناقل کنه به دام و سپس به انسان منتقل میشود و علائمی نظیر تهوع، تب شدید و درد مفاصل دارد که گاه افراد این علائم را با بیماریهای دیگری، چون سرماخوردگی یا مسمومیت غذایی اشتباه میگیرند.
برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو باید با گوشت خام و دام زنده با احتیاط و خودمراقبتیهای لازم برخورد شود.
- نویسنده : مهرناز زمین افشان
Saturday, 10 May , 2025