حماسه سازان گیل- بیستمین جشنواره‌ی استانی «رهاورد سرزمین نور» ویژه‌ی آثار فرهنگی و هنری حوزه کاروان‌های راهیان نور استان، امروز با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

/>به گزارش حماسه سازان گیل ، جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان در آیین پایانی این جشنواره استانی اظهار کرد: بیش از ۶۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره با موضوع سفر به سرزمین نور و مناطق عملیاتی جنگ هشت ساله در جنوب و غرب کشور در بخش‌های مختلف ارسال شد که در نهایت با نظر داوران ۳۸ اثر برتر انتخاب شدند.
سردار الیاس کوثری افزود: افرادی که در کاروان‌های راهیان نور حضور یافته‌اند، آثار خود را در بخش‌هایی همچون گزارش تصویری، فیلم مستند، فیلم کوتاه، نقاش، مونشن گرافی، داستان و عکس به دبیرخانه جشنواره راه‌آورد سرزمین نور ارسال کردند.
وی به تاثیر حضور قشر نوجوان و جوان در اردوهای راهیان نور اشاره کرد و ادامه داد: برپایی اینگونه اردوها، فرهنگ ایثار و شهادت را به طور ملموس به نسل جوان انتقال می‌دهد و نوجوانان و جوانان ما متوجه می شوند که رزمندگان که هم سن و سال آنان بودند با چه سختی و مشقتی و چگونه با همه کمبودها و با دست خالی شجاعانه و دلاورانه در مقابل دشمنان صف‌آرایی کردند.
وی اضافه کرد: رژیم بعثی با حمایت بیش از ۲۷ کشور تصور می کرد طی چند ماه جنگ به اتمام می‌رسد اما با دلاوری‌ و رشادت جوانان این مرز و بوم و ایثارگری های ملت سلحشور ایران این جنگ هشت سال طول کشید و در نهایت نیز پیروزی از آن رزمندگان ما بود.
جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان بیان کرد: این امر بیانگر اعتقاد و ایمان راسخ ملت ایران است که با تمام وجود مقابل تجاوزگران ایستادگی کردند و امروز ما وظیفه داریم که این عرصه را برای جوانان بیشتر مهیا کنیم تا آنان بیش از پیش با این دلاورمردی‌های آشنا شوند.
وی گفت: البته تاثیر حضور قشر نوجوان و جوانان را به خوبی می توان از حضور در اردوهای راهیان نور مشاهده کرد زیرا به طور کامل می‌توان تغییر را در رفتار آنان مشاهده کر
سردار کوثری به دلاوری‌های رزمندگان گیلان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: با وجود اینکه گیلان حدود هزار کیلومتر با خط مقدم فاصله داشت اما ۱۲۸ هزار رزمنده از گیلان در دفاع مقدس حضور یافتند که در نهات نیز این استان هشت هزار شهید نثار انقلاب کرد.
معاون اجرایی و فرمانده قرارگاه راهیان نور سپاه قدس گیلان در حاشیه جشنواره استانی «رهاورد سرزمین نور» گفت: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ حماسی دفاع مقدس بین نسل امروز با تمرکز بر روحیه‌ی ایثار و شهادت طلبی فرزندان رشید این سرزمین برگزار شد و ۶۲۷ اثر فرهنگی و هنری اعم از مستند، نماهنگ، داستان، عکس، نقاشی و موشن گرافی به دبیر خانه‌ی آن ارسال شد.
سرهنگ نیک فطرت افزود: از مجموع آثار ارسالی به دبیر خانه در نهایت ۳۷ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب و ۱۵۰ اثر نیز شایسته‌ی قدردانی شدند.
به گزارش حماسه سازان گیل ، اجرای سرود و تئاتر از دیگر برنامه‌های آیین پایانی مرحله استانی بیستمین جشنواه ملی ره‌آورد سرزمین نور بود.