مریم رفیعیان- ابراهیم کازرونی منفرد رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان صبح امروز در نشست با رسانه های گروهی استان به مناسبت گرامیداشت ۱۸ مهر ، سی و سومین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی و کشتار زنان و کودکان بی دفاع در تشریح اجرای طرح آباد گفت:در اجرای این طرح قرار است دانشگاه جامع علمی کاربردی با همکاری و کمک مابقی دستگاه ها و متولیان امر، ۵۰ هزار فارغ التحصیل از زیر نظام های مختلف آموزش عالی را برای ایجاد اشتغال آموزش دهد.
وی با بیان اینکه در اجرای طرح آباد ، نیاز صنایع و بخش های مختلف به نیروی ماهر و متخصص احصا می شود ، خاطرنشان کرد: فارغ التحصیلان رشته های مورد نظر نیز احصا می شوند ، در استان گیلان این طرح اجرایی شده است و نیاز آموزشی فارغ التصیلان در محیط کار واقعی انجام می شود
وی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف تامین نیروی ماهر کار ، پرورش تکنیسین و افرادی که حلقه اتصال بین نیروی کار ساده و مهندسی هستند تاسیس شده ، توانسته است طی سالیان متمادی این نقش را به خوبی ایفا نماید و با اجرای برنامه های تحولی در راستای افزایش کیفیت آموزش و مهارت گام بردارد.
وی افزود:دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها دانشگاهی است که پس از رصد بازار کار ، رشته تحصیلی را تعریف می کند و اشتغال پس از تحصیل در این دانشگاه حائز اهمیت است .
با توجه به اهمیت اشتغال فارغ التحصیلان در این دانشگاه خاطرنشان کرد: با توجه به چالش بیکاری در جامعه امروز ، بیش از ۷۳ درصد فارغ التحصیلان دانشگاه جامع علمی کاربردی شاغل و وارد بازار کار می شوند
آمایش نظام آموزشی
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ آمایش نظام آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد ، خاطرنشان کرد:آمایش نظام آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان گیلان نیز اجرا شده است.
وی افزود:اطلاعات آماری جهت اجرای طرح آمایش آموزش عالی دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان بروز رسانی شده و آمایش علمی ، کاربردی و چشم انداز ۴ ساله این دانشگاه مشخص شده است.
کازرونی با اشاره به اینکه بر اساس این آمایش در مهرماه سال ۱۴۰۱ در سراسر کشور ۸۷۷۵ کد رشته محل تعریف شده است ، تصریح کرد:در مهرماه سال جاری نیز ۴۴۰۹ کد رشته محل پذیرش دانشجو داشته و متناسب با حذف کد رشته های قدیمی ، ۱۲۵ کدرشته جدید بر اساس نیاز بازار کار ایجاد شده است.
وی با تاکید بر اینکه پویایی در رشته های تحصیلی از مزایای آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی است ، اذعان کرد:در مهرماه سال جاری ۸۶ کدرشته در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ایجاد شده است.
تصویب و تدوین رشته های جدید
کازرونی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی به مطالعه ، جمع آوری ، پردازش اطلاعات، پایش بازار کار و اینکه مشاغل آینده در کشور چقدر خواهند بود ، می پردازد ، بیان کرد: تاکید دانشگاه علمی کاربردی بر ایجاد مشاغل نو ظهور و کم سرمایه بر است و بر اساس پایش بازار رشته های جدید تعریف می شوند.
وی راهاندازی اینترنت اشیا، دیجیتال مارکتینگ، it و… را از جمله رشتههای جدید در کشور عنوانکرد و گفت: ۱۰ کد رشته محل تحصیلی جدید طی سالهای اخیر در گیلان راهاندازی شده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با توجه به اهمیت اشتغال فارغ التحصیلان این دانشگاه خاطرنشان کرد: با توجه به چالش بیکاری ، بیش از ۷۳ درصد فارغ التحصیلان دانشگاه جامع علمی کاربردی شاغل و وارد بازار کار می شوند.
وی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی بمنظور ایجاد اشتغال برای ۲۷ درصد از فارغ التحصیلان باقی مانده نیز با صاحبان کسب و کار ، صنایع و بخش های مختلف برنامه ریزی کرده و بازآفرینی در نحوه پذیرش دانشجو رقم زده است و بر این اساس تمام مراکزی که به دنبال رشته جدید هستند تضمین اشتغال باید باشد و در نهایت این فارغ التحصیلان نیز در صنایع و بخش های مختلف وارد بازار کار می شوند.
گواهینامه صلاحیت حرفه ای
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در تشریح اعطای صلاحیت حرفه ای به صاحبان کسب و کار خاطرنشان کرد:در راستای اعطای گواهینامه صلاحیت حرفه ای ، صاحبان کسب و کار به لحاظ شخصیتی و مهارتی با آزمون و مصاحبه مورد سنجش قرار می گیرند و در صورت داشتن توانایی و شایستگی لازم گواهی صلاحیت حرفه ای به آنها اعطا می شود.
وی افزود:اعطای گواهی صلاحیت حرفه ای در دو بخش دولتی و خصوصی در حال اجرا و دانشگاه جامع علمی کاربردی مجری آن است.
نظارت هوشمند
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص اجرای طرح نظارت هوشمند در این دانشگاه تصریح کرد:دانشگاه در راستای کیفی سازی آموزش ، اجرای طرح نظارت هوشمند را آغاز کرده که در اجرای این طرح سطح امکانات ، تجهیزات ، برگزاری کلاس ها و کارگاه های آموزشی بصورت مستمر رصد و پایش می شوند .
اجرای طرح آباد، راه نجات دانش آموختگان دانشگاهی از بیکاری است /بیش از ۷۳ درصد فارغ التحصیلان دانشگاه جامع علمی کاربردی وارد بازار کار می شوند
پرینت
پایگاه خبری حماسه سازان گیل- رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان، اجرای هدفمند طرح آباد دانشگاه جامع علمی کاربردی را راه نجات دانش آموختگان دانشگاه ها از بیکاری برشمرد.
http://hamasesazanegil.ir/?p=3302
برچسب ها
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Saturday, 10 May , 2025